Чергова сесія міськради: які питання ухвалили вінницькі депутати (ФОТО)
12:48 27.06.2019
253

Сьогодні  відбулося чергова 42 сесія міськради. До прядку денного сесії увійшло 66 питань.  Зокрема депутати проголосували за  виділення коштів на ремонти шкіл (реконструюватимуть школу №2 в історичному центрі міста) парків (відновлюватиметься «Хімік») та лікувальних закладів. Фактично всі питання було прийнято одноголосно.Одним з питань порядку денного було присвоєння  комунальному закладу  «Міський центр  соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія»  почесного імені  Раїси Панасюк, крім того, проголосували депутати за  створення Інклюзивно-ресурсного центру №2 по вул. Привокзальній.

Депутатською ініціативою було  внесено пропозицію про виділення 185 тисяч на лікування дітей хворих на ювенальний ревматоїдний артрит,  присутні підтримали цю пропозицію.  Традиційно обранці висловилися за підтримку сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Директор департаменту охорони здоров’я міської ради прозвітував про хід виконання програми  «Стоп грип на 2016-2019 роки», завдяки якій відбулася майже рекордна, в порівнянні з попередніми роками вакцинація населення - майже 6 тисяч вінничан.

Хоч на питаннях, що стосувалися галузі культури електронна система голосування дала збій, але депутати наочно продемонстрували, що ще не розучилися голосувати підняттям рук.

До речі, рішенням ради  було затверджено 20 % надбавку педагогічним працівникам шкіл естетичного виховання, що становить 900 грн. Також вирішили  преміювати  працівників КЗ Центр підліткових клубів за місцем проживання на тих же 20%.

На цьому  ж засіданні було прийнято рішення про надання дозволу на приватизацію житла  в гуртожитках за 4-ма адресами.

Також було затверджено перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації.

Читайте також