Успішні та щасливі: у школі MiniBoss юним вінничанам відкривають секрети успіху (Фото)
12:49 14.01.2019

Сьогодні, більш ніж коли-небудь, зросла необхідність вивчення бізнесу з дитинства, тому це новий тренд і потужна бізнес культура, що дозволяє нам виховувати сильне і креативне нове покоління. Саме Вінницька бізнес-школа MiniBoss впроваджує новітні інтерактивні методики теорії і практики бізнесу через призму всебічного розвитку особистості, адже новому століттю потрібно якісно нове бізнес мислення.

Перше у цьому році зайняття у школі пройшло по особливому. Юні вінничани знайомилися один з одним та демонстрували свої особисті якості.

Навчає майбутніх успішних підприємців та щасливих людей професійний педагог Вероніка Сутункіна.

«Школа працює по новаторському підходу до системи навчання. Ця система заснована на тому, що ми проводимо заняття в основному в грі. Тобто: програємо, проживаємо і практикуємо все те, що ми вчимо, а вчимо ми бізнесу. Також з дітками створюємо бізнес проекти від генерації ідеї до її реалізації. Разом вивчаємо ази економіки, вкладаємо в дітей правильне поняття, що таке гроші, доходи, витрати, бюджет», - зауважила педагог.

Навчатися в школі дітки можуть з 6 років. Цьогоріч набір тільки почався. І для перших 30 студентів діє 30% знижка (105 євро). А стандартна ціна - 150 євро в місяць. Детальну інформацію про навчання редакції сайту розповіла Вероніка Михайлівна.

«Поки що в школу записалися близько 10 діток. Після повного набору ми розподілимо школярів на групи за віковою категорією і почнемо інтенсивні заняття. Один курс - це один навчальний рік, а всього в MiniBoss 8 курсів, кожен з них охоплює свій осередок знань. Заняття проходять у вихідні. «Родзинка» цієї школи в тому, що діток навчають спочатку теорії, а десь у другому семестрі студенти йдуть на діючі підприємства, де на власні очі бачать всі плюси і мінуси роботи виробництва. Також успішних людей і бізнесменів запрошують виступати в школу, де вони проводять майстер-класи, діляться своїми успіхами», - зазначила викладач.

Аналогів такого навчального закладу у Вінниці немає. В основному викладачі виховують спадкоємців сімейного бізнесу або людей, які побудують свій бізнес з нуля.

«На заняттях багато говоримо не тільки про гроші, а й про людські цінності, що таке доброта і благодійність, щоб наше майбутнє покоління було не тільки успішним в бізнесі, а й щасливими людьми», - додала Вероніка Сутункіна.

Отож, якщо ви помітили у своїх дітках зацікавленість до підприємницької діяльності, їх з нетерпінням чекають у школі MiniBoss, де професіонали допоможуть юним вінничанам досягти потрібного успіху.

На данном изображении может находиться: 1 человек, сидитНа данном изображении может находиться: 4 человека, люди сидятНа данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят и ребенокНа данном изображении может находиться: 4 человека, люди сидят, стол, ребенок и в помещенииНа данном изображении может находиться: 1 человек, сидит и в помещенииНет описания фото.На данном изображении может находиться: 1 человек, стоит  
Читайте також