У Вінниці готували сніданки з усього світу (ФОТО)
12:00 17.04.2019

У Вінниці відбувся благодійний майстер-клас для ГО «Гармонія» та друзів організації, під час якого присутні навчились готувати сім корисних та дуже поживних сніданків з усього світу.

16 квітня у вінницькому реабілітаційному центрі «Гармонія» з ініціативи Олени Павлової провели кулінарний майстер-клас, до якого долучилась також депутатка обласної Ради Людмила Станіславенко. У програмі були страви як подільської кухні, так і смаколики за рецептами з усього світу – Японії, Норвегії, Америки та Греції.

Людмила Станіславенко

«Я готувала американський сніданок - панкейки з варенням. Але не сама: у мене були круті помічники. Андрій Щербацький виявився справжнім експертом з приготування панкейків! Вийшло в нас дуже красиво, а головне – смачно так, що пальчики оближеш», - поділилась враженнями Людмила Станіславенко.

Людмила Станіславенко
Панкейки, японський омлет, яйця пашот та лосось - смаколиків вистачило на всіх

Олена Павлова розповідала рецепти та цікавинки про страви, які готувались. Однією з родзинок вечора став японський омлет омурайсу, що на своїй Батьківщині вважається дуже символічною стравою. Його часто готують тим людям, яким хочеться виразити свою прихильність та симпатію.

Людмила Станіславенко

«Коли вже зовсім увійшли у смак, то наробили смузі з петрушки та пінки з яблук та суниць, а наостанок спекли грецькі оладки з молодого кабачка та сиру фети, з невимовно «невимовною» назвою колокіфокефтедес», - розповіла Олена Павлова.

Світлина від Людмили Станиславенко.Світлина від Людмили Станиславенко.Світлина від Людмили Станиславенко.Світлина від Людмили Станиславенко.
Читайте також