У Вінниці представники МАА влаштували змагання з Cross Fit (ФОТО)
21:35 01.08.2019

Сьогодні у Вінницькому Центрі терапевтичної спільноти Міжнародної антинаркотичної асоціації відбулися змагання з Cross Fit, в яких взяли участь майже всі клієнти Центру.

Захід проходив за сприяння депутатки Вінницької облради та голови благодійного фонду Людмили Станіславенко.

Суддями на турнірі стали досвідчені тренери з чималим досвідом змагань різного рівня Руслан Кобялко та Леся Мельничук. А самі змагання тривали більше чотирьох годин.

Відкриваючи турнір, Руслан Кобялко почав з того, що всі учасники, незалежно від результатів, вже стали переможцями, адже їм вдалося перемогти не в змаганнях, а у власному житті.

Він наголосив на тому, що вони, в першу чергу, змагатимуться не за призи, а для здоров'я і власного задоволення.

Після роз'яснень щодо правил змагань та технічних моментів, до новоявлених кросфітерів звернувся спочатку начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП у Вінницькій області Віталій Стахов, а потім керівник Вінницької філії Антинаркотичної асоціації Олександр Волошин, який теж сказав кілька слів, мотивуючи учасників змагань.

Вітаючи переможців Людмила Станіславенко зауважила, що подібні заходи надзвичайно важливі.

«Кожен з вас гідний перемоги і ви великі молодці, - сказала Людмила Станіславенко. – Я не перший раз приїжджаю до центру і кожного разу я бачу результати вашої роботи над собою. Сьогодні ви продемонстрували свою прекрасну фізичну підготовку та велику силу духу й жагу до перемоги. Я вдячна вам за можливість долучатись до ваших акцій»

За підсумками змагань в категорії до 35 років (аматори) перемогу здобув Стернецький Артур, "срібло'' виборов Милаєв Максим, а третє місце посів Щетинніков Іван. В категорії після 35 років лідирував Дерипаско Олександр, другим став Бабій Олександр, а замкнув трійку лідерів Ласкавий Юрій.

Нагадаємо, у Вінниці пройшов забіг у повзунках.

[gallery type="slideshow" size="full" ids="232365,232364,232363,232362,232361,232368,232367"]
Читайте також