У Вінниці стартували змагання зі стрільби
10:42 11.10.2018

10 жовтня у Вінниці офіційно розпочався чемпіонат України з кульової стрільби імені ЗМС Б. Мельника серед спортсменів 1998 року народження.

Протягом чотирьох наступних днів, до 15 жовтня, учасники турніру будуть не лише виявляти найбільш підготовлених спортсменів до складу національної збірної команди України з кульової стрільби, але й буде вестись оцінювання роботи тренерсько-викладацького складу, фізкультурно-спортивних організацій, закладів фізичної культури і спорту. Змагання – особисто-командні, проводитимуться згідно з діючими міжнародними правилами та стандартами.

До Вінниці прибуло майже триста спортсменів-стрілків з усієї України, а також – команди з Молдови, що вже була представлена на минулорічних змаганнях, та Вірменії.

 «Це дійсно один з тих видів спорту, який потребує до себе особливої уваги, складних навиків, і дійсно видовищний вид спорту. В той час як у інших змаганнях спортсмени виходять на поєдинок зі своїм партнером, ви виходите на поєдинок з найважливішим спортсменом, і це – ви самі!» - підкреслив заступник голови Вінницької ОДА, Олександр Крученюк, взявши вітальне слово.

Читайте також