У Вінниці відкрилась медіа-школа: учасники обговорювали СММ та котиків
11:00 05.11.2019

В молодіжному центрі «Квадраті» говорили про СММ та котиків. Власне, відбулося це в рамках раніше анонсованої Вінницької медіа школи «КВАДРАТ-МЕДІА».

Ще наприкінці жовтня організатори розмістили оголошення для всіх «активних, молодих, амбітних та таких, що мають бажання розвиватись у сфері журналістики і розуміти сучасні медіа», а у понеділок, 4 листопада, з’ясувалося, що з 30 бажаючих організатори відібрали дванадцятеро, які впродовж циклу занять вчитимуться маркетингу в соцмережах.

З самого початку організатори орієнтувалися на вікову групу від 16 до 20 років. В результаті зібралася цілковито дівоча «тусовка», оскільки єдиний зареєстрований учасник на заняття не з’явився.

Начальниця відділу організації заходів Катерина Франчук почала з власного досвіду роботи в медіа та розповіла, які були головні принципи відбору учасниць цієї школи, також вона оприлюднила календар занять, попередивши, що кожен новий урок вестиме інший тренер.

Якщо говорити про перше заняття медіа школи «КВАДРАТ-МЕДІА», то почалося воно з домашнього завдання — учасниці мали презентувати себе, через соціальні мережі, зокрема через акаунти в Instagram.

Вже поверхове знайомство переконує, що учениці школи — досить різнопланові особистості, яким, крім навчання у ВНЗ, мають чимало захоплень і активну громадську позицію. Після такої самопрезентації учасниці мали можливість перейти до з практичного боку справи, з яким їх знайомила СММ-спеціалістка Віолетта Комарова.

Нагадаємо, у Вінниці стартували курси для ветеранів АТО.

Читайте також