У Вінниці відзначили переможців проекту «Студентська ліга 2019» (ФОТО)
13:07 21.06.2019
253

Сьогодні, 21 червня, у залі засідань міської ради відбулося нагородження переможців проекту «Студентська ліга 2019». Проект було започатковано для студентів профтехучилищ та навчальних закладів І-ІІ та ІІІ-ІV рівнів акредитації.

За задумом організаторів кращі з кращих мали визначитися у шести конкурсних змаганнях, зокрема студенти мали продемонструвати вправність під час турніру з міні-футболу, боулінгу, комп'ютерних ігор, пейнтболу, а також підтвердили свою ерудицію у ході гри «Що?Де?Коли?» та пройти гарт у військово-патріотичному таборі.

Відбір призерів тривав з 16 квітня до 2 червня

Переможців привітала заступник голови міської ради Галина Якубович, яка подякувала присутнім за активну життєву позицію, креативність і запал.

Призерів нагородили дипломами, кубками, грошовими нагородами, а навчальним закладам-переможцям було презентовано кулери для води.

До останнього інтрига щодо лідерства протрималася серед навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, там перше місце посіли відразу 4 студентських колективи. Власне, після нагородження присутнім було запропоновано відео презентацію найяскравіших моментів конкурсного відбору.

Читайте також