Звання «Мати-героїня» отримала вінничанка, яка виховує 11 дітей
17:03 27.01.2017

У Вiнницi мiський голова Сергiй Моргунов вручив трьом вiнничанкам почесне звання «Мати-героїня». Також мiський очiльник передав вiзочки та м’якi iграшки жiнкам, якi народили малюкiв на Новий рiк та Рiздво. У святковi днi на свiт з’явилось 19 малькiв, з них десять хлопчикiв та дев’ять дiвчаток.

Подарунки вiд мiської влади вiнничанки отримали, 27 сiчня, пiд час сесiї мiської ради.

Вiнничанка Лiлiя Гнатишена розповiла, що найменша в родинi двiйня, хлопчик та дiвчинка. За словами жiнки дiтям виповнилось лише сiм мiсяцiв.

- Ми з чоловiком виховуємо дев’ятьох хлопчикiв та двох дiвчаток, - зазначила жiнка. Найстаршому 14 рокiв. Насправдi виховувати їх iнодi буває дуже важко та й це дуже вiдповiдально. Звичайно менi допомагає чоловiк, а у вiльний вiд школи та гурткiв час i старшi дiти. Ми намагаємось їх навчати жити у мирi та злагодi. Сьогоднi я розумiю, що мати 11 дiтей – це справжнiй дар.

Лiлiя Гнатишена повiдомила, що у родинi дев’ять хлопчикiв та двi дiвчинки. Наразi вони з чоловiком та малечею проживають у трикiмнатнiй квартирi.  На питання журналiста чи важко виховувати 11 дiтей, мати-героїня зазначила, що складно коли в родинi двоє дiтей, а коли бiльше тодi легше справитись.

Олена Фещук зауважила, що її родина надзвичайно дружня. Дiти допомагають матерi готувати смаколики та пiдтримують один одного.

В моєї матерi було п’ятеро дiтей i я нiколи не думала, що в мене буде їх так само багато, - сказала жiнка. – Проте сталось по iншому. Пiсля першої дитини я пройшла дуже важкi випробування, довгий час хворiла та немала дiтей. Рiзниця мiж старшим сином та його братом складає дев’ять рокiв.

Нагадаємо, сесiю вiнницької мiської ради вiдвiдали народнi депутати України

Читайте також