Заступник Моргунова протестував Uber у Вінниці (Фото)
13:38 29.08.2017

У Вінниці сьогодні відбувся пробний тест таксі Uber, перевіряв, чи працює платформа заступник міського голови Владислав Скальський. Офіційно Uber у місті фонтанів запустять зранку в четвер.

На площі Незалежності розпочався тест-драйв першої поїздки нової служби таксі. Водій провіз Владислава Скальського від міської ради до політехнічного університету. Пасажир розраховувався карткою. Вартість такої поїздки обійшлася майже в 40 гривень.

«Я особисто повинен переконатися, чи гарно спрацьовує списання коштів з мого балансу. Щойно прив’язав туди свою платіжну картку. Користуюсь Uber за кордоном. Дуже радий, що ми можемо запропонувати цей дійсно сучасний сервіс у Вінниці», - каже Владислав.

Заступник міського голови розповів, що, плануючи «нульову» подорож у Вінниці через Uber, хотілося поїхати кудись у майбутнє, тому символічною стала поїздка до Вінницького національного технічного університету, де гості ознайомилися зі школою стартапів Sikorsky Challenge.

Uber – технологічна платформа, яка пов’язує пасажирів, які хочуть пересуватися містом, та водіїв, які можуть надати ці послуги. За допомогою додатку можна замовити автомобіль. Далі визначається найближче авто, яке знаходиться від пасажира. Таким чином, можна швидко отримати машину і їхати в назначену точку. Зазвичай ми просимо, щоб пасажири прив’язали картку, для того, щоб у клієнтів не виникали питання щодо решти. Ми завжди дбаємо про безпеку пасажирів. На початку замовлення можна побачити, який автомобіль до вас наближається, який в нього рейтинг та координати власника транспортного засобу. Під час їзди можна поділитись своїм місцем знаходження з рідними. А після поїздки, якщо щось не сподобалось, можна залишити відгук, на який відразу реагують. Водій також може поділитися враженнями про пасажира», - розповів Артем Панченко, який займається операційними питаннями Uber в Україні.

Щоб працювати водієм у Uber потрібно пройти перевірку. Насамперед звертають увагу на досвід роботи та адекватність.

«Коли ви хочете заробити, просто ввімкніть додаток і отримуйте замовлення на поїздки. Вам не потрібно здійснювати довгу подачу, програма сама пропонує найближчі адреси та замовлення. Ви отримаєте відомості про клієнтів та маршрут до їхнього місцезнаходження. Коли поїздку буде завершено, ви отримаєте наступне замовлення неподалік. Якщо вам захочеться відпочити від поїздок, ви будь-якої миті можете вийти з лінії. Щодо пасажирів, то сервіс влаштований просто і зручно. На смартфон скачується додаток Uber, в ньому необхідно зареєструватися і підключити банківську карту, оскільки робота Uber заснована повністю на безготівковому розрахунку», - додав Артем.

Обіцяють, що цінову політику оголосять в день запуску. Звісно ж пасажири наперед будуть знати ціну. Обіцяють доступні тарифи.

За темпами зростання Uber  випередив навіть сусідів з Європи. Кажуть, що українцям подобається обслуговування. У шістьох містах України уже працює платформа. Вінниця – сьоме. Щоб спробувати, що ж собою представляють пасажирські перевозки саме у цій компанії, вінничани мають змогу з четверга до кінця тижня виграти 5 безкоштовних поїздок. За деталями звертайтесь на офіційний сайт компанії.

Читайте також