Геннадій Ткачук ініціював виділення субвенції з державного бюджету на соціальну сферу Вінниччини
10:12 14.09.2017
253

За сприяння народного депутата України Геннадія Ткачука у ряді бюджетних закладів міста Жмеринки та Жмеринського району було проведено ремонтні роботи та впорядковано водогін. Нардеп ініціював виділення субвенції з державного бюджету на соціальну сферу Вінниччини.

Геннадій Ткачук зауважив, що крім законотворчого процесу та роботи у стінах Верховної Ради значну частину часу він проводить на виборчому окрузі.

-       Депутатська діяльність – це доволі складна та відповідальна робота, адже ти не маєш права підвести виборців, які висловили тобі довіру і делегували свої повноваження. Саме тому я працюю і на вихідних, і під час так званих «депутатських літніх канікул», - повідомив нардеп.

Він також наголосив, що робота з виборцями дуже важлива для нього, адже саме під час «живого» спілкування з людьми можна дізнатись про нагальні проблеми, які потребують негайного вирішення.

-       Ми розбудовуємо демократичну державу, приймаємо багато законів, без яких Україна не може розвиватися.  Ефект від багатьох  законів не буває миттєвим, результати суспільство відчує через деякий час. Людей часто хвилюють питання побутового характеру, їх потрібно вирішувати сьогодні. І ми не маємо права їх ігнорувати, - зазначив  Геннадій Ткачук.

Нардеп зауважив, що під час «літніх канікул»  Верховної Ради він активізував роботу на окрузі.

- Українці, не залежно від того мешкають вони у місті чи районному центрі, повинні отримувати належну медичну допомогу,  навчатися у шкільних установах, які відповідають європейським стандартам, використовувати якісну питну воду Провівши моніторинг стану комунальних закладів у Жмеринському районі, було визначено ряд установ, які потребують термінового проведення ремонтних робіт. Громадяни також  неодноразово зверталась  до громадської приймальні  з проханням допомогти у проведенні ремонту водогону. Оскільки таких звернень було багато, ми вирішили підійти до проблеми комплексно – і зробити ремонт водогону. –  повідомив нардеп.

Народний обранець зауважив, що наразі ініціював проведення ремонтних робіт дороги в місті та благоустрій прибудинкових територій. Зазначимо, у лікарні було проведено капітальний ремонт дитячого відділення, реконструкція інженерних мереж дитячого та хірургічного відділення. В рамках використання державних коштів було здійснено реконструкцію опалювального пункту загальноосвітньої школи I—III ступенів в с. Станіславчик, капітальний ремонт віконних та дверних прорізів будівлі Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. в с. Олександрівка Жмеринського району, Вінницької області. Окрім того було придбано обладнання та предмети довгострокового користування КУ «Територіальний центр Жмеринського району» та проведено капітальний ремонт інших об’єктів комунальної установи. Також було проведено реконструкцію мережі водопостачання в селі Дубова та в селі Лука-Мовчанська, будівництво мережі водопостачання в селі Людавка, капітальний ремонт сільського водогону селі Телиленці, будівництво артезіанської свердловини та водонапірної мережі в селі Біликівці.

Читайте також