Геннадій Ткачук: створення індустріальних парків дасть зелений коридор вітчизняним та закордонним інвесторам
20:47 07.10.2016
253

Геннадій Ткачук зазначив, що створення індустріальних парків дасть зелений коридор вітчизняним та закордонним інвесторам, які мають бажання створити нові робочі місця.

- Сьогодні ми можемо побачити позитивний досвід створення індустріальних парків у розвинутих країнах, - сказав нардеп. – Нині вони активно працюють в Латвії, Естонії, Ізраїлі та інших країнах. Наприклад, в  Угорщині, населення якої складає десять мільйонів функціонує дев’ять подібних парків. Сьогодні більшість у парламенті, про це говорить 227 голосів депутатів, підтримали дану ініціативу. Нині в Україні гостро стоїть питання створення нових робочих місць за рахунок  закордонних та вітчизняних інвестицій. Я вдячний прем’єр-міністру Володимиру Гройсману, який зазначив, що інвестори, які вкладатимуть кошти матимуть можливість звертатись не лише до українських судових інстанцій, а й до міжнародних. Подібним вчинком ми покажемо закордонним партнерам, що вони не втратять свій бізнес в Україні.

У ході свого виступу політик нагадав про прийняття законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження європейських стандартів захисту прав власності та економічних інтересів громадян та інвесторів» також відомого, як «антирейдерський». Геннадій Ткачук зазначив, що подібний закон дозволить убезпечити свій бізнес та майно підприємцям, які ведуть свою діяльність в Україні.

Народний обранець зазначив, що робота над законопроектом не завершилась.

- Я погоджуюсь, що даний закон не ідеальний, як і інші, - сказав Геннадій Ткачук. – Проте він був ухвалений лише у першому читанні, далі ми продовжимо роботу для його удосконалення.

Читайте також