Голова постійної комісії розповіла, як використовують депутатський фонд
19:36 04.11.2016

За словами голови постійної комісії її громадська приймальня працює щосереди. Депутатка розповіла з якими проблемами до неї найчастіше приходять мешканці міста та області.

- Сьогодні більшість вінничан звертається до мене за матеріальною допомогою на лікування, - розповіла Людмила Станіславенко. – На жаль, часто приходять мами маленьких дітей, які хворіють на онкологію. Говорячи про пенсіонерів то людям не вистачає коштів на ліки та оплату комунальних послуг. Завдяки збільшенню депутатського фонду нині кількість людей, яким я можу допомогти зросла. Звичайно до мене на прийом люди приходять не лише за матеріальною допомогою. За рік моєї депутатської діяльності до мене звертались батьки, які виховують дітей з аутизмом з проханням посприяти у створенні реабілітаційного центру. Серед звернень було прохання розібратися у ситуації, яка склалась навколо роботи керівника  обласної ДЮСШ зі складно-координаційних видів спорту.

Депутатка Вінницької обласної ради наголосила, що усі звернення, які надійшли від громадян, були розглянуті.

- Кожна скарга на роботу керівників чи невідповідність чинному законодавству була вивчена та опрацьована, - зазначила Людмила Станіславенко. – Говорячи про школу акробатики робота керівництва та закладу в цілому вивчалась впродовж тривалого часу. Громада підтримала мене на виборах та делегувала мені повноваження представляти її на рівні області тому питання, з якими до мене звертаються мешканці міста та області ретельно опрацьовуються.

Голова постійної комісії розповіла, що наразі вона працює над питанням проведення у місті чемпіонату України з художньої гімнастики за програмою майстрів спорту та кандидатів.

- Нещодавно до мене звернулась голова Вінницького організаційного комітету чемпіонату України з художньої гімнастики Наталія Токар, - повідомила депутатка. – З 25 по 28 листопада у приміщенні спортивного комплексу державної поліції проходитиме чемпіонат України з даного виду спорту. Батьки та голова оргкомітету попросили посприяти у проведенні в місті подібного заходу. Насправді, це дуже важливо для міста та області, адже змагання такого рівня мають право та можливість проводити не всі.

Людмила Станіславенко розповіла, що попереду багато планів та роботи та нагадала, що вінничани можуть звертатись до неї за допомогою кожної середи з 15,00 до 17,00 за адресою, місто Вінниця, вулиця Князів Коріатовичів (Колишня Свердлова) 189.

Читайте також