Ігор Ткачук отримав відзнаку Президента України
08:40 31.08.2016

За значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету та зміцнені міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння українському народу Ігоря Ткачука було нагороджено ювілейною медаллю «25 років незалежності України», яку розробили та впровадили до дня загальнонаціонального свята.

Зазначимо, відповідно до Положення про відзнаку, медаль вручається громадянам, які займають активну життєву позицію та безпосередньо беруть участь у житті країни.

Депутат Вінницької міської ради, заступник генерального директора – керівник апарату Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Ігор Ткачук зауважив, що йому дуже приємно отримати дану відзнаку, оскільки вона є визнанням його самовіданої праці на благо держави.

- Завжди приємно, коли результати твоєї роботи високо оцінюються. Відзнака, приурочена до такого видатного дня, як 25-та річниця незалежності нашої держави – для мене має велике значення. Вона показує мені, що я рухаюсь в правильному напрямку, - зазначив Ігор Ткачук. –  Сьогодні наша держава переживає складні часи: на сході країни триває збройне протистояння, наші захисники мужньо боронять державний суверенітет. Люди, які залишились в тилу, повинні докорінно змінити систему, аби по завершенню антитерористичної операції нам не було соромно дивитись в очі хлопцям, які повернулись з передової.

Нагадаємо, раніше Ігор Ткачук був нагороджений званням «Видатний юрист України», медаллю і почесною грамотою за особисті видатні досягнення в області практичного застосування права, активну участь у суспільному житті, ставлення правової держави та реального втілення пріоритету верховенства права.

Читайте також