Ірина Макарчук: «Всі місця рідні і знайомі, кожен куточок пов’язаний з якимись подіями у моєму житті»
15:44 06.11.2018
255

Ми уважно слідкуємо за перебігом фотопроекту Костянтина Ревуцького “City Style” про цікавих вінничан у цікавих місцях нашого міста, який виходить за підтримки Людмили Станіславенко. З нами поспілкувалась Ірина Макарчук, вінницький дерматовенеролог, дерматоонколог, косметолог, кандидат медичних наук, власниця та головний лікар центру краси та гармонії Beautycom, медичний радник Allergan Médical Institute і сертифікований тренер Allergan Ukraine.

Про свою участь у проекті, про локації, які обрали для зйомки, і про деякі інші цікавинки зі зйомок, читайте у нашому інтерв’ю!

- Розкажіть, як ви дізнались про проект «City Style»? Чому вирішили взяти участь?

- Про проект я дізналась від друзів, а особиста рекомендація - то є найкраща реклама. Тим паче особистість фотографа не викликає сумнівів, надзвичайно талановитий, креативний, він має прекрасну репутацію і чудові відгуки у соціальних мережах, часто працює з селебріті.

- На яких локаціях ви фотографувались для проекту?

- Я народилась у Житомирі, але з 2002 року проживаю у Вінниці. Так сталось, що весь цей період пов’язаний з районом Поділля. Споглядаючи як мікрорайон росте та розвивається для мене він став рідним та дорогим серцю. Проживання, навчання, робота, прогулянки, зустріч коханого чоловіка - всі ці події пов`язані з ним. Навіть зараз ми проживаємо на вулиці Скалецького зі сторони Поділля. І тому, довго не вибирали локації - всі місця рідні і знайомі, кожен куточок пов’язаний з якимись подіями у моєму житті.

- Розкажіть про процес зйомки: чи складно було позувати? Як локація впливала на ваш настрій під час зйомки?

- Настрій був позитивний, адже зробила собі вихідний в робочий день. А осінь подарувала чудову, теплу та сонячну погоду. Рекомендацій Костянтина дотримувалась, бо він в тому розуміється як ніхто інший. Трошки сонечко засліплювало, а інших складнощів не було.

- Які нові локації ви відкрили для себе під час роботи над проектом?

- Територія Вінницької обласної психоневрологічної лікарні ім. акад. О.І. Ющенка займає велику площу, і за ці роки суттєво змінилась. Блукаючи крізь корпуси відкрила для себе багато цікавих куточків з неповторною природою та архітектурою.

- У вас був досвід фотозйомок? Якщо так, то розкажіть, чи була різниця?

- Досвід не великий, але є. Усі ми різні, і завдання фотографа знайти спільну мову з моделлю, бути на одній хвилі, представити людину з найкращої та найвигіднішої сторони, підказати як і в чому вона буде виглядати гармонійно та найбільш привабливо. Костянтин спокійний, розсудливий, уважний та дуже цікавий співрозмовник. З ним легко та приємно працювати, він вдало підбирає локації, креативно і швидко мислить, і що для мене найбільш цінно - він щиро любить справу, якою займається. Вміє влучно пожартувати і налаштувати на потрібну хвилю. Тепло та настрій того дня залишиться не тільки у моїх спогадах, але і в душі... і ще - на фотокартках! Щиро дякую та чекаю на нові проекти!

А ми продовжуємо слідкувати за перебігом проекту, і наразі вже готуємо для вас нове інтерв’ю з його черговим учасником! Попередні розмови можна прочитати за цим посиланням.
Читайте також