Світлана Реп’ях: «Працюючи над проектом «City Style» я отримала потужний заряд натхнення»
16:50 17.12.2018
262

У Вінниці триває проект «City Style» Костянтина Ревуцького, що виходить за підтримки Людмили Станіславенко. Цього разу ми публікуємо міні-інтерв’ю з ще однією учасницею проекту, Світланою Реп’ях, що цього року виборола титул Місіс Вінниця – 2018.

- Світлано, як ти дізналась про проект?

- Про «City Style» я дізналась з соціальних мереж, а саме з Facebook. Мені дуже сподобались локації, обрані фотографом, мета проекту – показати Вінницю по-іншому. Я вже давно хотіла зйомку в стилі street style, і коли дізналась про те, що Костянтин запустив такий проект, та ще й з такими креативними локаціями, не роздумуючи погодилась.

- Розкажи про зйомку. Як ти це уявляла, і як усе пройшло?

- Я уявляла собі дуже зухвалий, «рокерський» образ: шкіряні штани, макіяж смокі айс, забране назад волосся. А так як зйомка проходила біля автомобіля, на об’їзній дорозі, біля Київського мосту в розвалинах, цей образ дуже гармонічно вписався. Вийшли круті фото.

А ще я відкрила для себе нову локацію. Це – територія першої школи. Там дуже красиво.

І, звичайно ж, сам процес зйомки дуже сподобався. Позувати було не важко, навіть навпаки. А образ і локації дуже співпали між собою по настрою та стилю. До того ж, працюючи над проектом «City Style» я отримала потужний заряд натхнення.

А ми продовжуємо слідкувати за перебігом проекту, і наразі вже готуємо для вас нове інтерв’ю з його черговим учасником! Попередні розмови можна прочитати за цим посиланням.

Читайте також