Керівники області привітали працівників ОДА та обласної Ради з новорічними святами
17:42 29.12.2018

29 грудня у приміщенні обласної державної адміністрації голова ОДА Валерій Коровій та голова обласної Ради Анатолій Олійник привітали колективи апаратів облдержадміністрації та обласної Ради, а також керівників структурних підрозділів ОДА з прийдешніми святами – Новим 2019 роком та Різдвом Христовим.

Звертаючись до присутніх з вітальним словом, Валерій Коровій подякував присутнім за особистий внесок кожного у розбудову та розвиток Вінниччини: «Напередодні новорічних та різдвяних свят хочу побажати кожному з вас святкового настрою, тому що лише позитив, добро, щирість і любов збагачує життя, додаючи йому впевненості та змісту. Висловлюю вам подяку за те, що у цей непростий період ми разом долаємо виклики та рухаємось вперед. Протягом 2018 року було багато цікавих подій та значних здобутків, які стосуються різних напрямків розвитку Вінниччини». Під час заходу Валерій Коровій також зупинився на ключових досягненнях області та побажав усім присутнім сімейного благополуччя, достатку та миру.

У свою чергу, Анатолій Олійник подякував присутнім за підтримку у втіленні важливих кроків на обласному рівні: «Дуже приємно відчувати підтримку та єдність у спільному втіленні важливих кроків розвитку області. Хотів би подякувати депутатському корпусу та працівникам виконавчого апарату за досягнення, які є результатом спільних зусиль. Бажаю кожному з вас Божого благословення, удачі, радості, міцного здоров'я вашим рідним та близьким».

Під час заходу відбулась концертна програма. З творчими вітаннями для присутніх виступили Народний ансамбль танцю «Барвінок», кращі художні колективи та виконавці міста.

На знак подяки керівники області вручили учасникам концертної програми новорічні подарунки.

Джерело: Вінницька ОДА

Читайте також