На Вінниччині чоловіка підозрюють у замаху на вбивство
09:40 15.05.2019
254

На Вінниччині затримали чоловіка, якого підозрюють у здійсненні замаху на вбивство.

13 травня працівники Вінницького районного відділення поліції затримали підозрюваного, причетного до побиття  64 - річного жителя с. Медвідка Вінницького району. Під  час розпиття спиртних напоїв між чоловіками  виник конфлікт, в ході якого зловмисник наніс численні  удари руками по голові  та тулубу потерпілому.

Про це повідомляє ВК НП Вінницької області.

До поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до хірургічного відділення каретою швидкої допомоги з численними травмами доставлено жителя Вінницького району.

За словами начальника Вінницького районного відділення поліції Олександра Яворського, слідчо-оперативною групою встановлено, що численні травми потерпілому спричинив його знайомий. Напередодні  чоловіки розпивали  спиртні напої, коли  між ними виникла сварка та бійка. В ході конфлікту зловмисник почав руками наносити удари по голові та тулубу потерпілому. Після вчиненого чоловік  втік.

Поліцейські затримали 28-річного підозрюваного за місцем проживання у с. Медвідка Вінницького району.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Слідством відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115  Кримінального кодексу України (замах на вбивство). За це правопорушнику загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

Нагадуємо, у Вінниці поліція зупинила масові заворушення на одному з заводів.

Читайте також