На Вінниччині квартирант забив літнього власника будинку
11:08 23.02.2021
255

Вінницькі правоохоронці затримали чоловіка, який вбив пенсіонера. Аби знайти зловмисника правоохоронцям знадобилось декілька годин.

У прес-службі поліції Вінницької області зауважили, що до вбивства 80-річного вінничанина причетний чоловік, який винаймав у його будинку кімнату.

Поліцейські з’ясували, що протягом кількох останніх місяців у потерпілого проживав квартирант зі співмешканкою. Останні дні ніхто з сусідів їх не бачив. Вжитими оперативними та розшуковими заходами поліцейські протягом години встановили та затримали підозрюваного. Він переховувався від поліції у будинку, розташованому неподалік від місця вчинення злочину. Зловмисником виявися 40-річний вінничанин, раніше судимий за крадіжки.  

У вчиненому затриманий зізнався та розповів, що вбив господаря будинку через гроші. Свідком злочину стала співмешканка затриманого. Вона намагалась захистити пенсіонера, за що агресивний чоловік її побив. Після вбивства пенсіонера, нетверезий зловмисник втік.

Зазначимо, за вчинення такого злочину чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. 

 

Читайте також