У Вінниці посеред вулиці побили та пограбували чоловіка 
16:01 10.01.2019
255

9 січня працівники Київського відділення поліції встановили зловмисника, який пограбував місцевого жителя. Правопорушник відібрав у чоловіка особисті речі та гроші.

8 грудня до поліції звернувся 35-річний житель м. Вінниці з заявою про те, що близько опівночі, поблизу нічного закладу по вулиці Київській, невідомий чоловік його пограбував. Нападник наніс йому декілька ударів по обличчю, після чого відібрав мобільний телефон, обручку та 1000 гривень.

За словами начальника Київського відділення поліції Валентина Мазур, проведеними оперативно-розшуковими заходами та вилученими записами з камер відеоспостереження, поліцейські затримали 47-річного місцевого жителя. Підозрюваний раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

У вчиненому правопорушник зізнався та розповів, що крадені речі здав в ломбард, а гроші витратив на особисті потреби, повідомили в прес-службі поліції.

Наразі поліція перевіряє зловмисника на причетність до аналогічних злочинів.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 ККУ (грабіж). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 6 років позбавлення волі.

© Офіційний сайт Національної поліції: https://vn.npu.gov.ua/news/grabizh/policzejski-zatrimali-pidozryuolgvan…

Читайте також