23 лютого працiвниками полiцiї був затриманий 49-рiчний зловмисник, який з примiщень торгiвельних контейнерiв вчинив крадiжку жiночого одягу та постiльної бiлизни на 15 тисяч гривень, - повідомляє вiддiл комунiкацiї полiцiї Вiнницької областi.

До правоохоронцiв з заявами про крадiжки звернулись двi вiнничанки. Потерпiлi вiком 55 та 59 рокiв розповiли, що з їх торгiвельних контейнерiв, якi розташованi по вулицi Коцюбинського, шляхом пiдбору ключiв вчиненi крадiжки жiночого одягу та постiльної бiлизни.

Проведеними розшуковими заходами дiльничнi працiвники полiцiї встановили особу, причетну до вчинення даного правопорушення. Ним виявився 49-рiчний мiсцевий житель, який неодноразово притягувався до кримiнальної вiдповiдальностi за майновi злочини. Чоловiк працював охоронником на центральному ринку та вирiшив покращити своє матерiальне становище злочинним шляхом.

Викрадене працiвники полiцiї повернули власницям.

На даний час зловмисник затриманий в процесуальному порядку за пiдозрою у вчиненнi злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України (крадiжка, поєднана з проникненням у примiщення). Такий злочин карається ув’язненням до 6 рокiв. Триває слiдство.

 
Читайте також