Вінничанину, якого підозрюють у вбивстві родини, продовжили строк тримання під вартою
13:55 18.04.2019
254

Чоловіку, якого підозрюють у вбивстві своє родини продовжили строк тримання під вартою. Підозрюваний та його захисник не заперечували проти подібного рішення, повідомили у прес-службі Вінницького міського суду Вінницької області.

Суддя ухвалив рішення у середу, 17 квітня

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області розглянув та задовольнив клопотання про продовження строку тримання під вартою стосовно 30-річного чоловіка, який підозрюється у вчиненні умисного вбивства чотирьох людей, а саме його матері, колишньої дружини та двох малолітніх  дітей.

Під час судового засідання, прокурор клопотання мотивував тим, що злочин у якому підозрюється вінничанин є особливо тяжким, по справі необхідно провести ряд слідчих дій, а також перерахував існуючі ризики, передбачені ст. 177 КПК України – мета і підстави застосування запобіжних заходів.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, слідчий суддя ухвалив рішення про задоволення клопотання та продовження строку тримання під вартою 30-річному підозрюваному на 60 днів. Наразі тривають слідчі дії.

Читайте також