За крадіжку мотоцикла мешканцю Вінниччини загрожує до п’яти років позбавлення волі
12:22 11.05.2017

Правоохоронці затримали 42-річного чоловіка, який викрав на місцевому ринку мотоцикл. Правопорушник провів близько трьохсот метрів двоколісний транспортний засіб в руках та заховав його у своєму гаражі.

10 травня до працівників поліції за допомогою звернувся 44-річний житель районного центру та повідомив про викрадення мотоцикла «Корадо».

За словами заступника начальника могилів-подільської поліції Юрія Левицького, провівши подвірний обхід прилеглої території, працівники поліції в одному із гаражів виявили викрадений транспортний засіб. Розшукати мотоцикл допомогла сигналізація, яка була встановлена на ньому. Саме по звуку спрацювання сигналізації поліцейські встановили приміщення, в якому зловмисник заховав транспортний засіб. До вчинення злочину виявився причетним 44-річний власник гаража. Чоловік неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців, оскільки раніше вчиняв майнові злочини, і саме в цьому гаражі переховував крадене.

Транспортний засіб повернутий власникові.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортними засобами). За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавленні волі строком до п’яти років, - повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Читайте також