Куди їдуть у відпустку вінницькі «копи»?
10:02 07.08.2017
254

Розпал туристичного сезону майже закінчився. Стомлені за період важкої та відповідальної роботи вінницькі патрульні нарешті дочекались відпусток, або ще очікують їх зі дня на день. Патрульні поліцейські розповіли журналісту сайту Перші новини Іlikenews де відпочиватимуть.

Лейтенант поліції, інспектор третьої роти Діана Нечипорук вирішила поніжитися під палким турецьким сонечком.

- Хоч відпустка була і не запланована, але пройшла чудово. Тривав мій відпочинок 15 днів – з 1-го по 15-те липня. Вирішила з друзями поїхати на море в сонячну Туреччину. Звісно ж не забула і батьків провідати, дуже рідко їх бачу. Відпустка була настільки миттєвою, що навіть не було часу повністю розслабитись. Часто телефонували колеги, розповідали про роботу.

А от старший інспектор моніторингу та аналітичного забезпечення, лейтенант поліції Антоніна Бабій тільки збирається відпочивати.

- У мене двоє дітей. Хочеться їм приділити більше часу, тому що постійно на роботі.  Насамперед хочу поїхати до батьків, які дуже чекають. Потім планую з сім’єю відпочити на березі Південного Бугу. Ні моря, ні закордонного шику не хочеться. Чисте українське повітря, барвиста природа та рідні люди – найкращий відпочинок. Хоч відпустка триватиме пів місяця, сумувати за службою все ж буду.

Багато вінницьких «копів» уже відпочили та з новими силами приступили до роботи. Адже захищати рідне місто їх обов’язок.

Читайте також