У Вінниці курсуватиме туристичний двоповерховий автобус-кабріолет
21:02 24.04.2021
722

Незабаром Вінницею курсуватиме перший туристичний двоповерховий автобус-кабріолет “Bus Pass”. Про це повідомляється на сайті послуги.

Протяжність туристичного маршруту складатиме 22 кілометри, а курсуватиме автобус від Центрального автовокзалу до садиби Пирогова. Провести першу таку екскурсію планують вже на травневі свята.

“Нью-Йорк, Лас-Вегас, Токіо, Лос-Анджелес – найпопулярніші міста світу, у яких давно користуються шаленим попитом оглядові екскурсії на двоповерхових автобусах-кабріолетах. А тепер така можливість з’явилась і у Вінниці! За півтори години ми познайомимось з історією міста, найвизначнішими місцями та пам’ятками архітектури”, – повідомляється на сайті.

Наразі є 3 затверджених маршрути:

  • Оглядова півторагодинна екскурсія містом;
  • Шкільна екскурсія для учнів усіх класів;
  • Романтична мандрівка вечірньою Вінницею.

Вартість квитка на мандрівку двоповерховим туристичним автобусом коливається від 240 грн для дорослих до 150 грн для дітей віком 6-14 років. Передбачені й пільгові квитки для студентів, пенсіонерів, інвалідів ІІ-ІІІ груп та учасників АТО. Безкоштовно побувати на екскурсії у будні можуть діти до 6 років, люди старші за 75 років, а також інваліди І групи.

 

Читайте також