У Вінниці відбувся перший в Україні майстер-клас «Travel-Therapy»
17:47 22.12.2018
253

Сьогодні у Вінниці відбувся перший в Україні майстер-клас «Travel-Therapy», який провела власниця турагенства «Поділля-Тревел» Наталія Задорожнюк.

Під час дружньої зустрічі Наталія намагалася донести до присутніх головний меседжер - кожна людина повинна вибрати той відпочинок, який принесе їй користь. Спікер також поділилася з вінничанами досвідом власних подорожей.

«Вирішила об’єднати мандрівки з психотерапією та поділитися навиками з оточуючими. За кордоном така методика досить актуальна. Кожен з нас повинен максимум подорожувати та отримувати від цього задоволення, щоб після відпочинку хотілося досягати нових вершин, а не знову брати відпустку», - розповіла бізнес леді.

Це вже не перший тренінг, який проводить Наталя. Вінничанка часто ділиться своїми враженнями від подорожей, розповідає усі «родзинки» та мінуси різних країн. Також вона може підібрати саме для вас бажаний відпочинок у різноманітних куточках світу.

Загалом туристична фірма «Поділля-тревел» - це молода команда професіоналів, які пропонують своїм клієнтам безліч варіантів цікавого і незабутнього відпочинку. В турагенстві кожен зможе з легкістю знайти саме той варіант подорожі, який цікавить найбільше.

За статистикою, 77% українців ніколи не виїжджали за межі нашої країни. А людей, які побували трохи далі, ніж Туреччина, Єгипет  – всього 17%! Нажаль мало людей хочуть побачити і пізнати через світ себе, відчути життя і розширити свій світогляд.

Подорожуйте з «Поділля-тревел», адже це найкраща інвестиція у власні спогади і враження.

Читайте також