Літні кнікули: як вінничани проведуть свою відпустку
10:38 10.06.2019
254

Літні канікули - відпочинок для дітей, але головний біль для батьків, перед якими постає проблема, де і як оздоровити своїх дітей. Журналіст сайту ilikenews.com.ua запитав у вінничан, де вони планують оздоровити своїх дітлахів.

Марина Янчук, домогосподарка:

  • Поїдемо туди, на що тато заробить: може, на море, а, може, до бабусі в село. Тим більше, що моїм хлопцям там подобається.

Галина Бутсинюк, масажист:

  • Донька закінчила 9 клас, далі йти до школи не хоче, вирішила взяти річну паузу, походити на курси польської мови, аби через рік вступити до польського навчального закладу, хоче стати дизайнером. А влітку, якщо дозволить моя робота, то, певно, з'їздимо на кілька днів в Одесу до родичів.

Анна Олександрівна, медсестра:

  • Ну, у мене хлопчик вже дорослий, студент одного зі столичних вишів, на канікули планує поїхати в Болгарію, попрацювати в готелі, тому не знаю, чи лишиться в нього час на відпочинок. Але що робити? Хлопець має свої плани, на реалізацію яких потрібні кошти, тому хай їде.

Владислав Мазур, тимчасово безробітний:

  • Я зараз шукаю роботу, тому не до відпочинку, а от дружина з дітьми поїдуть на Арабатську стрілку, вони й минулого року там відпочивали, кажуть, сподобалось.

Оксана Кізка, менеджер:

  • Ми ще не визначилися. Минулого року донька їздила в Бердянськ, в дитячий табір. Цьогоріч схиляється до думки лишитися вдома.
Читайте також