На парламентських слуханнях обговорюють права дітей в країні
13:26 12.10.2016
253

За словами депутатки окрім представників обласних Рад до приміщення Верховної Ради України запросили вихованців одного з українських дитячих будинків.  

Людмила Станіславенко наголосила, що сьогодні країні 160 тисяч дітей з інвалідністю. Депутатка зауважила, що в країні недостатня кількість кваліфікованих кадрів, які можуть надавати належний догляд за такими дітьми.

- Сьогодні права дітей важливе та гостро питання, про це говорить відсутність вільних місць у залі, - написала депутатка на своїй сторінці. – Не менш важливим є питання паліативної допомоги. Під час слухань буде обговорено актуальні проблеми, а саме: щеплення та оздоровлення дітей, виплати матерям на дітей, проблеми дітей інвалідів, дитячих будинків і програми фінансування ОМС програм по підтримці. Також до парламенту запросили дітей з Попівської та Рокитянської шкіл Полтавської області , усього 44 учні, зараз їм проводять екскурсію по Верховній Раді.

Людмила Станіславенко зазначила, що для того щоб покращити здоров'я наших дітей нам потрібно щоб усі орієнтувались єдиним принципом - візьми і зроби.

 

Читайте також