На Вінниччині оновлено дошкільний навчальний заклад «Малятко»
10:20 12.12.2018
255

На сьогодні створення належних умов для надання якісної освіти у навчальних закладах є одним із найбільш важливих пріоритетних напрямів розвитку освітньої галузі.

Перебуваючи з робочою поїздкою в Іллінецькій ОТГ, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій спільно з директором Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимиром Мережком ознайомилися з роботою навчальних закладів громади.

Відвідавши Іллінецький ДНЗ №4 «Малятко» та поспілкувавшись з його працівниками, посадовці ознайомилися з результатами проведення ремонтних робіт в дошкільному навчальному закладі, де виховується 78 дітей.

Відповідно до Програми соціально-економічного розвитку територіальних громад, за кошти державного бюджету в 2018 році були завершені ремонтні роботи в ДНЗ. Подібні заходи також передбачені перспективним планом розвитку Вінниччини, зокрема, Іллінецького району. Загалом, у дитячому садочку проведено капітальний ремонт з урахуванням енергозбереження: перекрито дах, утеплено фасад та стіни, замінено вікна та двері, оздоблено приміщення зовні та всередині. По периметру головного корпусу і господарчої будівлі здійснено вимощення плиткою. Також зроблений внутрішній капітальний ремонт харчоблоку. Загалом, було виконано роботи на загальну суму 948,3 тис. гривень.

Крім цього, коштом Іллінецької міської ради та управління освіти виконані роботи з капітального ремонту внутрішньої електромережі, опалювальної системи, музично-спортивної зали та ремонт службових приміщень. Крім цього, відремонтовано каналізаційні мережі, замінено газовий котел та придбано відповідне обладнання до приміщення.

За словами завідувача ДНЗ №4 «Малятко» Олени Бойко, дитячий садочок  забезпечує дошкільною освітою не лише дітей мікрорайону «Голики», адже на сьогодні здійснюється підвезення вихованців з сіл Неменка та Райки.

Джерело: Вінницька ОДА

Читайте також