Пожежа на Вінниччині: рятувальники та медики не змогли врятувати 72-річного чоловіка (ФОТО)
09:03 21.01.2021
261

На Вінниччині загорівся двоповерховий гараж. Прибувши на місце рятувальники виявили чоловіка без свідомості. Присутні на місці рятувальники одразу почали надавати потерпілому домедичну допомогу та викликали бригаду екстреної медичної допомоги.

На жаль, по прибуттю на місце події, реанімаційні заходи були безрезультатними, тому медики констатували смерть 72-річного чоловіка.

За інформацією рятувальників повідомлення про пожежу в гаражі в селищі Стрижавка Вінницького району надійшло до Служби порятунку 19 січня близько півночі.

На місце виникнення пожежі одразу було направлено черговий караул місцевої пожежної команди селища Стрижавка та бійців ДПРЧ-2 м. Вінниця Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що вогнем охоплено два двоповерхові гаражі, також існує загроза поширення полум'я на поруч розташовані приміщення. На допомогу підрозділам вогнеборців додатково були залучені штаб оперативно-координаційного центру, черговий караул ДПРЧ-1 м. Вінниці та НПРЧ Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м.Вінниця), повідомили у відомстві.

 

Пожежа на Вінниччині: рятувальники та медики не змогли врятувати 72-річного чоловіка

Зазначимо, внаслідок загоряння вогнем знищено один гараж на площі 70 кв.м., пошкоджено два приміщення, врятовано — 17. Причина виникнення загоряння наразі встановлюється фахівцями.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також