На Вінниччині зіткнулись вантажівка та легковик
13:41 15.05.2019
253

На Вінниччині сталась ДТП: зіткнулись вантажівка та легковик. Поліція з’ясовує обставини.

Дорожньо-транспортна пригода сталась на об’їздній дорозі м. Немирів 15 травня близько 3 години ночі. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження, несумісні з життям, отримав 19-річний пасажир автомобіля «ВАЗ». Водій та ще один пасажир легковика доставлені до лікарні.

Про це повідомляє ВК ГУНП у Вінницькій області.

За попередніми даними ДСНС на Вінниччині, під час зіткнення вантажного автомобіля MAN та легковика - ВАЗ, в останньому із них було заблоковано 26-річного водія та загиблого 26-річного пасажира. Ще одного 19-річного пасажира з автомобіля було госпіталізовано працівниками екстреної медичної допомоги до прибуття підрозділу.

Попередньо встановлено, що аварія сталася під час того, як  автомобіль «МАН» виїжджав з другорядної дороги на головну. 26-річний водій «ВАЗа» та його пасажир, такого ж віку, з важкими травмами госпіталізовані до немирівської лікарні. 39-річний водій вантажівки не постраждав.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі.

Нагадуємо, на Рівненщині сталась масова бійка. Є постраждалі.
Читайте також