Вінницьку магістраль перекрили, евакуювали понад 30 тисяч людей
10:09 27.09.2017
256

Поліцейські  Вінниччини та придані сили з   чотирьох областей України працюють в посиленому режимі  у зв’язку з надзвичайною ситуацією.  Близько трьох тисяч поліцейських Вінницької, Житомирської, Хмельницької, Київської та Чернівецької областей  забезпечують безпеку людей, проводиться евакуація населення.

Поліцейські  надають допомогу в проведенні термінової евакуації людей з місць, які можуть потенційно бути ураженими уламками від вибуху снарядів – населених пунктів Калинівського та Вінницького районів. Вже евакуйовано понад 30 тисяч людей, повідомили в прес-службі поліції.

Вінничани ж на своїх сторінках у «Фейсбуку» пропонують допомогу з евакуацію мешканцям населених пунктів поблизу палаючих військових складів біля м. Калинівка, а також заявляють про готовність прийняти у себе і в разі потреби здавати кров.

Наразі закрито рух всіх видів транспорту. , у тому числі автотранспорту на автодорозі М21 Житомир – Могилів-Подільський та і Вінниця - Київ. Проте за інформацією Державної служби автодоріг траса перекрита в межах Вінницької області.

Дорогу перекрито з метою не допустити автомобільних заторів. В Службі автомобільних доріг Вінницької області уточнили маршрути об’їзду: "У напрямку Київ — Вінниця: в напрямку Вінниці з боку Києва. Київ — Бердичів — Хмільник — виїзд на М-12 (напрямок Вінниця — Хмельницький). У напрямку. Київ з боку Вінниці — М-12 (Немирівська шосе) — Липовець — Погребище — Сквира — Київ; в напрямку Києва з боку Вінниці М-12 (Хмельницьке шосе) — Літин — Хмільник — Бердичів — Київ".

Читайте також