Нардеп з Вінниччини провів лекцію в одному з найпрестижніших ВУЗів країни
16:24 05.10.2016
252

Геннадій Ткачук розповів, що лекція та спілкування з майбутніми фахівцями сприяє розвитку молоді, а обговорення гострих питань стимулює студентів до більш активної дослідницької роботи.

- Сьогодні я мав нагоду провести практичну лекцію на тему «Виклики та загрози сучасної України» в одному з найпрестижніших ВУЗів країни, - сказав нардеп. – Студенти магістри, які в майбутньому працюватимуть у державній службі, активно обговорювали питання, які нині турбують кожного з нас. Приємно, що присутні на занятті молоді люди задавали питання, адже завдяки цьому лекція перетворилась на дискусію. Мене приємно вразила  активна життєва позиція молодого покоління та прагнення працювати над розвитком держави.

Геннадій Ткачук зазначив, що вдячний викладачам та керівництву факультету Державного Управління за запрошення.

- Мені випала чудова нагода не лише передати власний досвід студентам, а й можливість поспілкуватись з молоддю та почути про проблеми, які їх хвилюють, - розповів народний депутат. – Вважаю, що подібні лекції стимулюватимуть студентів навчатися, а лектори отримуватимуть нову та корисну інформацію від підростаючого покоління.

 

Читайте також