Сергій Ткачук: «Питання, з якими до мене звертаються громадяни, ретельно опрацьовуються»
13:46 20.07.2017

Робота на виборчому окрузі та спілкування з вінничанами – одні із пріоритетних завдань депутатської діяльності депутата Вінницької обласної Ради Сергія Ткачука. Вінничанам, які прийшли на прийом громадян, надавались юридичні консультації, інформація щодо отримання субсидій, оформлення права власності, матеріальна допомога та багато іншої важливої інформації.

Сергій Ткачук розповів, що більшість вінничан, які приходять на прийом громадян, звертаються за матеріальною допомогою.

Сьогодні більшість мешканців Вінниччини звертаються до мене за матеріальною допомогою на лікування, — розповів Сергій Ткачук. – На жаль, часто приходять мами маленьких дітей, які хворіють на онкологію. Говорячи про пенсіонерів, то людям не вистачає коштів на ліки та оплату комунальних послуг. Завдяки збільшенню депутатського фонду нині кількість людей, яким я можу допомогти, зросла. Звичайно, до мене на прийом люди приходять не лише за матеріальною допомогою.

Депутат Вінницької обласної ради наголосив, що усі звернення, які надійшли від громадян, були розглянуті.

Кожна скарга на роботу керівників чи невідповідність чинному законодавству була вивчена та опрацьована, — зауважив Сергій Ткачук. - Громада підтримала мене на виборах та делегувала мені повноваження представляти її на обласному рівні, тому питання, з якими до мене звертаються мешканці міста та області, ретельно опрацьовуються.

Сергій Ткачук зауважив, що не дивлячись на те, що прийом громадян проходить лише у середу, робота з виборцями триває щодня.

Читайте також