Могилів-Подільський «Прикордонник» переміг у футболі вінницьких «Партизанів»
13:30 27.08.2017
252

У Вінниці відбувся турнір з міні-футболу серед учасників АТО. Він був присвячений Дню Незалежності України. Грали на стадіоні Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького.

Організаторами змагання виступили волонтер Любов Граждан і Вінницький міський центр для сім’ї, дітей і молоді. Підтримали турнір Вінницька міська федерація футболу, спорткомітет міської ради, ТОВ «Олександр-Гарант Груп», підприємець Борис  Максимчук та інші меценати.

– Турнір серед учасників АТО – новий для міської федерації футболу. Рівень підготовки гравців приємно вражає. Спортсмени володіють м’ячем, бачать поле, вміють грати у відборі. Неважливо, яка команда переможе. Важливо те, що люди. які захищають нашу державу, демонструють приклад здорового способу життя молоді, – сказав президент Вінницької міської федерації футболу Дмитро Руденко.

Як повідомили в НОК, стартували чотири команди. Переміг Могилів-Подільський «Прикордонник». Друге місце посіла команда ФК «Шаргород». Замкнули турнірну таблицю замкнули вінницькі команди «Партизани» і «Позитив».

Призерам вручили грамоти і кубки. Абонементи у тренажерний зал «Максимус» отримали вінницькі футболісти. А гостям вручили подарункові сертифікати (вартістю по 200 гривень) у спортивний магазин «Максимус». Були й призи від магазину «Подіум».

Читайте також