Інженер «Вінницяоблводоканалу» зливав каналізаційні нечистоти в місцеву річку (ВІДЕО)
18:00 17.09.2019
252

У Вінниці інженер району експлуатації мереж каналізації КП «Вінницяоблводоканал» зливав у річку Вишенька, яка, до речі, втікає у річку Південний Буг, каналізаційні нечистоти, - про це повідомила Муніципальна варта на сторінці у Фейсбук.

Працівникам варти вдалося на гарячому спіймати інженера під час ремонту підпірного колектору на території ГБК -5 по вул. Сабарівське шосе, 3, коли він умисно допустив, що каналізаційні нечистоти витекли у річку.

«Вода, одна із найважливіших компонентів для усього живого. Завдяки їй існує, життя на Землі. Для вінничан, головною водоносною артерією є р. Південний Буг. І те, що ми п’ємо з вами не завжди якісну воду, це також є наслідками нашого неправильного поводженнями з таким цінним ресурсом. Щодо скидання у річку Південний Буг, використаної води, помиїв, каналізаційних стоків, розповідалося не мало, але, на жаль, існує багато людей, які явно не переймаються питанням, стосовно забруднення води, та її якістю. Своїми ж руками скидають стоки, у річки», - йдеться також у повідомленні.

На посадову особу було складено протокол про адміністративну відповідальність за ст. 152 КУпАП.

Нагадаємо, нa Вінниччині п’яний чоловік нaмaгaвся спaлити співмешкaнку.
Читайте також