На Вінниччині переформатовують приміщення відділів з обслуговування громадян
10:00 08.01.2019

В органах Фонду Вінниччини продовжується робота щодо переформатування приміщень відділів з обслуговування громадян. Оновлення сервісів здійснюється з врахуванням потреб осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення.

Наразі, переоблаштувння приміщення для обслуговування громадян проводиться в Іллінецькому об’єднаному управлінні. Станом на 4 січня 2019 року, комплексні ремонтні роботи вже завершено та досліджено дотримання норм доступності приміщення. Вкотре, аудитором створених належних умов у щойно оновленому сервісі виступила представниця міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія» Сюзанна Жуковська.

Під час обстеження начальник Іллінецького об’єднаного управління Володимир Матящук ознайомив фахівця ГО «Гармонія» зі станом проведених робіт. В ході перевірки Сюзанна Жуковська оглянула облаштування пандусу, зали обслуговування громадян, туалетної кімнати, наявність тактильних покажчиків та інформаційних матеріалів, надрукованих шрифтом Брайля для людей з порушенням зору.

Джерело: Прес Поінт

Читайте також