На Вінниччині поліцейські ювенальної превенції проводять правовиховну роботу з дітьми
13:00 13.12.2018
253

В рамках Всеукраїнського тижня права   поліцейські ювенальної превенції проводять в навчальних закладах області  тематичні бесіди з дітьми,  правові вікторини, влаштовують  дні відкритих дверей в підрозділах поліції.

Під час проведення  Дня відкритих дверей в Іллінецькому відділенні поліції правоохоронці провели для місцевих школярів ознайомлення з роботою різних підрозділів поліції, показали їм майданчик, де знаходяться автомобілі, пошкоджені в дорожньо-транспортних пригодах та розповіли до яких страшних наслідків можуть привести порушення правил дорожнього руху.

Поліцейські   провели  з вихованцями Прибузької школи-інтернату пізнавальну правову вікторину. В ігровій формі дітям роз’яснили їх права,  як себе захистити, куди звертатися за допомогою у разі насильства з боку дорослих чи однолітків.

Діти отримали буклети з корисною інформацією, як діяти в різних кризових ситуаціях. Мета таких заходів - правове виховання підростаючого покоління, щоб діти знали свої права і були законослухняними.

 Відділ комунікації поліції Вінницької області

Читайте також