Більшість мешканців не бачать альтернативи нинішній міській владі
23:17 30.09.2020
297

Сьогодні відбулася зустріч чинного депутата Вінницької міської ради Ігоря Ткачука з мешканцями будинків по вул. Кн. Коріатовичів 129 —135.

З перших хвилин відчувалося, що Ігор Віталійович тут не випадковий гість, він добре знайомий майже з усіма мешканцями будинків, крім хіба зовсім крихітних немовлят. Люди, присутні на зустрічі, говорили про те, що було зробленого, дякували за небайдужість до їхніх проблем, ділилися наявними клопотами, традиційно просили допомогти: хтось з ремонтом фасаду будинку, хтось — вирішити проблеми з ЖЕКом, бо в будинку протікає труба водовідведення, навіть підтопило цокольний поверх.

 Мешканці ще одного будинку просили допомогти із заміною вікон і дверей в під'їздах, заасфальтувати дороги між будинками, обладнати дитячий і спортивний майданчики… Наприклад, у будинку №131 жителі переживають, що в один момент їх оселю може знести в Південний Буг, адже поряд постійні зсуви. Крім того, літні мешканці звернулися з надважливою для них проблемою — передачею показів лічильника (смартфонів у них немає, аби передавати онлайн, а в міській раді вже немає фахівця, який надавав бабусям цю послугу), тому вони навіть готові зібрати підписи, аби кожного місяця точно знати, що їх показники надіслано. Депутат розповів, що вже працює з тими зверненнями, які надійшли до нього, обіцяв направити запит до житлово-експлуатаційної контори, щодо водовідведення, з’ясувати певні моменти пов’язані з капітальними ремонтами в ОСББ тощо.

 Ігор Ткачук зізнається, з задоволенням допомагає мешканцям цих будинків, бо вони не просто розраховують на чиюсь підтримку, а самі облаштовують простір навколо себе — свідченням тому стала чудова відпочинкова зона, яку вони самотужки обладнали, зробивши пішохідні доріжки, висадивши клумби, змонтувавши майданчик і навіть маленьке штучне озерце...

Загалом більшість мешканців не приховують, що не бачать альтернативи нинішній міській владі, бо і сам Ігор Ткачук і нинішній мер Сергій Моргунов мають дуже вагомі аргументи на свою користь — конкретні справи ( і напевно вже не так важливо, йдеться про відкриття індустріального парку чи про ремонт прибудинкової території), головне — що і те, і інше робиться це для вінничан.

Читайте також