Депутати голосуватимуть за дострокове припинення повноважень заступниці голови Вінницької облради
13:16 19.05.2017
252

Депутати обласної Ради голосуватимуть за дострокове припинення повноважень заступниці голови Вінницької облради Людмили Щербаківської.

У п'ятницю, 19 травня, в ході позачергової сесії представник "Опозиційного блоку" Юрій Яремчук звинуватив посадовицю у "числених фактах використання коштів та комунального майна в особистих цілях", а також "лобіювання питань щодо призначення на керівні посади в комунальні заклади близьких до себе людей".

Звернення підготоване опоблоківцем підписав 41 депутат - представник різних політичних сил.

Перша заступниця голови Вінницької обласної Ради Людмила Щербаківська прокоментувала проект рішення про дострокове припинення її повноважень.

Вона зауважила, що переговори щодо її звільнення розпочались давно. - У моєму кабінеті, за дорученням голови облдержадміністрації, були встановлені відеокамери, - сказала Людмила Щербаківська. - Напевне хотіли мене підловити на хабарі, проте не вдалось. Усі звинувачення, які сьогодні тут прозвучали, безпідставні.

Після виступу депутатів було оголошено перерву, аби підготувати процедуру таємного голосування за дострокове припинення повноважень першого заступника голови обласної Ради Людмили Щербаківської. Подробиці згодом.

ijb

3

Читайте також