Сильні морози та ожеледиця: синоптики попереджають про суттєве похолодання на Вінниччині
17:09 16.02.2021
256

Синоптики попереджають, що в ніч з 16 на 17 лютого температура у Вінниці опуститься до позначки мінус 21. Така погода протримається найближчі дві доби. 

Найближчими днями очікується холодна  погода з температурою вночі від -16 до - 21 градусів морозу.  17 лютого очікується місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вдень буде дещо тепліше – температура коливатиметься від -7 до -2 градусів морозу.  18 лютого – переважно без опадів, вночі температура опуститься до -19, вдень ми очікуємо до -6 градусів морозу. Хочу зазначити, що за два тижні лютого у Вінниці випало трохи більше місячної норми опадів. Висота снігового покрову у Вінниці становить 17 см, – повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

За прогнозами синоптиків найближчими днями у Вінниці очікується ожеледиця. Тому міські комунальні служби просять вінничан без нагальної потреби не виїжджати на власному авто. Але якщо обставини вимагають інакшого, то водіям потрібно бути обережними на дорогах, дотримуватися правил дорожнього руху, надавати перевагу снігоприбиральній техніці, а також не залишати свої транспортні засоби вздовж доріг, аби спецтехніка могла належним чином очистити дороги і тротуари від снігу та посипати їх протиожеледними засобами

Читайте також