Вінниця втретє «окрилена рожевою стрічкою»
23:40 13.10.2020
437

Сьогодні на CHERDAKу  відбувся цікавий і водночас атмосферний захід «Окрилені рожевою стрічкою», приурочений до Всесвітнього дня боротьби з раком молочної залози. До речі, у Вінниці  вже третій рік поспіль проводяться подібна акція.

Окрім інформаційно-просвітницької мети, організаторам вдалося подбати й про естетичну складову, але про це трохи згодом.

Отже, розпочала зустріч організаторка і ініціаторка к.м.н. лікар-офтальмолог Андрушкова Катерина, яка нагадала присутнім про важливість проблеми раку молочної залози та загалом просвітницької роботи в цьому напрямку.

 Також про актуальність профілактики захворювання розповіла генеральний партнер к.м.н. провідний онколог центру «Онкохелп» Машевська Оксана. А лікар-онколог Центру Наталія Годован наочно пояснила, чому чоловікам також не варто втрачати пильність, коли йдеться про рак молочної залози.

Лілія Корчак розповіла присутнім про користь антиоксидантів. Справжній майстер-клас для жінок з підбору правильного бюстгальтера провела Анна Сорочан, власниця крамниці французької нижньої білизни «Etam». 

 Тепер кілька сів про естетику: чималу цікавість публіки викликала виставка-аукціон авторських ляльок талановитої майстрині Олесі Педоренко.

Між іншим, гроші від продажу її мініатюр підуть на лікування Тумак Людмили, що нині бореться з онкологією.

А тим самим піднесеним завершальним акордом став сольний концерт переможниці дитячого Євробачення Красновецької Дарини, яка виконала кілька пісень з репертуару відомої на увесь світ співачки Квітки Цісик.

Загалом, як зазначила організаторка події, команді однодумців вдалося не тільки донести корисну інформацію щодо профілактики захворювання, а й подарувати людям  позитивні емоції і гарні враження, що наразі теж дуже важливо.

Читайте також