Літня відпустка: вінничани розповіли, де планують відпочивати
09:59 07.07.2019

Хоч червень вже минув, але для деяких вінничан період літнього відпочинку тільки починається. Журналіст сайту ilikenews.com.ua поцікавився у містян, чи планують вони їхати на море і де відпочиватимуть: в Україні чи за кордоном?

Дарина Апічук, домогосподарка:

  • Минулого року відпочивали в Туреччині і цього року також плануємо туди поїхати. Десь 800 доларів стане тижнева поїдка на двох, зате і сервіс гарний, і розважальна програма на рівні. На жаль, в Україні за ті самі гроші рівень обслуговування в рази гірший.

Оксана Димчук, студентка:

  • Плануємо поїхати на Заповідне море - екологічно найчистішу місцину в Одеській області. Там майже дика природа, будемо рибалити, дегустувати бесарабські вина, купатися в солоних грязевих озерах. Повний релакс.

Микола Запорощук, коректор:

  • Особисто для мене найкращий відпочинок – поїхати в Закарпаття, походити там по замках, полежати в чанах з гірською водою, побувати на сироварні, відвідати якийсь винний льох.  Але наразі трішки сутужно фінансово, тому я собі не можу дозволити таких «турів».
Олександр Гавриш, водій:
  • У вже мене була відпустка у травні, тому влітку доведеться працювати, а не відпочивати. Але турів вихідного дня ніхто не відміняє, тому якось з сім’єю з’їздимо на вихідні в якесь цікаве місце.

Віктор Тимчук, електромонтер:

  • Частину відпустки я вже використав, а ще частину використаю для поїздки з родиною на малу батьківщину. Цього року, напевно, не вдасться поїхати на море, тому відпочиватимемо з малими у бабусі на річці.

Сергій Линько, капітан внутрішньої служби:

  • Думаю, якщо вдасться піти у відпустку влітку, поїхати хоч на тиждень в Залізний Порт. Кілька років тому назад відпочивав там з друзями і досі з приємністю згадую.
Читайте також