Вінничани говорять про OPERAFEST TULCHYN
16:30 29.05.2019
253

4 червня  вже втретє на території палацу Потоцьких у м. Тульчин відбуватиметься масштабне мистецьке дійство — фестиваль OPERAFEST TULCHYN. Ми запитали вінничан, що їм відомо про цей фестиваль і чи планують цьогоріч поїхати до «Подільського версалю».

Сергій Маєвський, економіст: Чув про таке. Знаю, що туди навіть автобуси відправлялися з Вінниці (наче безкоштовні). Триває він декілька днів, то наче фестиваль класичної і джазової музики. Чи тільки класичної?   Але відвідати було б цікаво.

Аліна Скрипник, домогосподарка:  Знаю, що такий фестиваль існує і, здається не перший рік, сама не була й не бачила. Брат з дружиною минулого року їздили, їм наче сподобалося.

 Микола  Саєнко, фармацевт-провізор: Ми з друзями минулого року їздили на цей фестиваль. Враження двоякі : по-перше, програма була досить різноманітною, подбали організатори шоу і про інфраструктуру, майже не було проблем з душовими та вбиральнями, але через погодні умови жити в орендованих наметах було нереально: спека й задуха, з їжі переважно фастфуд… Ми навіть не дочекалися закінчення фестивалю й подалися додому.

 Наталія Хоменко, кухар: Десь читала чи чула, але їхати не планую. У мене на той період трохи інші плани. Та й не дуже я полюбляю ці кількаденні розваги просто неба. Після роботи мені хочеться тиші, а не фестивалю.

Марина Поліщук, студентка: Ой, я  досить багато чула про цей фестиваль від знайомих, а цього літа поїду туди вперше разом з місцевим туристичним клубом «Бідняжка». Вони обіцяють неймовірно насичену програму: крім виступів українських і європейських оперних виконавців, має бути нічна програма для молоді «НІЧНІ ВАРТОВІ ПОДІЛЬСЬКОГО ВЕРСАЛЮ». Чекаю з нетерпінням!

 Оксана Онищенко, юрист: Про цей фестиваль знаю, що він проходить біля палацу Потоцьких в Тульчині. Там поціновувачі оперної музики слухають її під відкритим небом. Створюються різні фотолокації, здається, запрошуються не лише вітчизняні солісти, ай закордонні гості… Оце фактично й все, що мені відомо. Я просто не прихильниця оперного співу.

Читайте також