У Четвер 18 квітня на екскурсію до Вінницької обласної Ради і державної адміністрації завітали представники школи «Харизма» разом із викладачкою Анною Ніновою.

Екскурсію для дітей вже традиційно проводила депутатка Вінницької облради, голова постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини, радниця голови Вінницької облдержадміністрації з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків — Людмила Станіславенко.

Вінницька обласна Рада гостинно зустрічала школярівЯк пройшла зустріч

Представники Вінницької облради та вінницької державної адміністрації мали нагоду поспілкуватися з дітьми, розповісти про роботу та поділитися цікавими історіями з життя.

Вінницька обласна Рада гостинно зустрічала школярівПро свою діяльність розповів юним гостям голова Вінницької обласної Ради Анатолій Олійник. Усі захоплено слухали, ставили питання та навіть дискутували. Кожен мав змогу уявити, які рішення приймав би на місці депутатів, та які ініціативи відстоював.

 

Завдяки курсу успішності «Я ЛІДЕР» діти мали змогу більше дізнатися про роботу депутатів Вінницької обласної Ради. І навіть могли посидіти в кріслах депутатів, голів комісії та голови облдержадміністрації.

Вінницька обласна Рада гостинно зустрічала школярівФото: ilikenews.com.ua

Читайте також