Торговельний комплекс «ЮНІСТЬ»: цікавий шопінг та приємний відпочинок
11:16 18.09.2016
253

Тут ви зможете знайти м’ясний магазин, який не представлений у жодному іншому торговому центрі, магазин елітних чаїв та кави, винний магазин та ще багато крамничок, в яких продають дитячі іграшки, одяг, сумки, взуття, мобільні телефони та інші гаджети тощо.

Адміністрація торговельного комплексу «ЮНІСТЬ» зазначає, що робить усе, аби задовольнити своїх відвідувачів. 
При будівництві та проектуванні закладу були дотримані європейські стандарти, проводились консультації з активістами громадської організації молоді з обмеженими можливостями «Гармонія». Адже саме  вони, як ніхто інший, знають про недоліки багатьох  магазинів та кафе, які створюють труднощі  для людей з обмеженими можливостями і фактично не призначені для перебування там таких людей. Будівля вийшла сучасною, світлою і комфортною для всіх.

Керівництво торговельного комплексу «ЮНІСТЬ» зазначає, що в даному випадку доступність важлива не лише для людей, які пересуваються на візку, а й для мам з візочками та людей похилого віку.

Не забула дирекція і про відпочинок. Після виснажливих покупок гості можуть завітати до булочної-кав’ярні «Франс.уа», де зможуть насолодитися запашною кавою, випічкою та різноманітними смаколиками. Завжди свіжа випічка, неперевершені напої та привітний персонал, який зустріне вас з усмішкою. Саме таке враження складається від першого візиту у булочну-кав’ярню. На гостей чекає привітний персонал та корисна їжа, виготовлена за класичними французькими рецептами.

Втомившись від походу по магазинам, можна зробити манікюр. «ECONAIL BAR» задовольнить примхи найвибагливіших вінничанок. Широкий асортимент кольорів, японський манікюр, процедура відновлення та захисту нігтів, гарячий манікюр педикюр та багато інших приємних процедур. Також вінничанки можуть скористатися послугами від висококваліфікованих майстрів з візажу та перукарів. 

Цінова політика крамничок, які розташовані в торговельному комплексі «ЮНІСТЬ», приємно вразить відвідувачів. Ціни доволі демократичні, а якість товарів надзвичайно висока.

Зручний графік роботи дозволить вам зайти за покупками перед роботою, адже перший поверх працює з 8.00, а після виснажливого робочого дня вам не доведеться надто поспішати - торговельний комплекс «ЮНІСТЬ» працює до 22.00.

 

 

    

Читайте також