У Вінниці  продовжують впорядковувати приватний сектор
13:36 07.07.2017

Наразі в приватному секторі Вінниці триває асфальтування тупика Петрусенка, що на П‘ятничанах. Днями робітники розпочнуть ремонт доріг вулиць - Генерала Арабея, Олеся Гончара та Залізнична.

Наприкінці 2016 року від мешканців приватного сектору надійшло більше п’ятдесяти заявок на участь у співфінансуванні асфальтування доріг. Зазначимо, що для ремонту доріг у приватному секторі переважну частку коштів надають з міського бюджету.

Нині  переважна більшість заявників, а саме мешканці 42-ох вулиць, вже зібрала свою частку кошторису. Тож дорожники намагаються якомога швидше впорядкувати приватний сектор.

Роботи розпочалися на початку квітня. В мікрорайонах П‘ятничани, Старе місто та Сабарів. Нині тривають роботи по тупику Петрусенка.

З наступного тижня робітники почнуть асфальтувати дороги вулиць - Олеся Гончара, Генерала Арабея та Залізнична. Найближчим часом буде проведено асфальтування доріг по вулиці Набережній та провулку Зоряному. У липні також асфальтуватимуть провулок та вулицю Квітневу, вулицю Свідзінського та 3-ій провулок Свідзінського, що в мікрорайоні Пирогово.

За матеріалами сайту ВМР

Читайте також