У Вінниці у будинках, за рахунок співфінансування ремонтують інженерні мережі
16:40 29.01.2019

У Вінниці продовжують ремонтувати інженерні мережі у багатоквартирних будинках на умовах  співфінансування  з мешканцями. Цього року провели капітальний ремонт у будинку №37 по вулиці Д. Майбороди та №20 по вулиці Брацлавській. Ще у чотирьох багатоповерхівках тривають роботи.

Щороку у Вінниці проводиться ремонт житлового фонду за програмою співфінансування, коли 70% витрат покриває міський бюджет, решту докладають мешканці. У багатоквартирних будинках замінюють інженері мережі, освітлення, щитові та роблять міжпанельні стики. Ремонтують дахи, вікна замінюють на енергоефективні, проводять капітальний ремонт ліфтового господарства. Ці роботи не лише покращують естетичний вигляд, а й є енергоефективними.

«З початку цього року уже виконано капітальний ремонт інженерних мереж житлових будинків за адресами вул. Майбороди, 37 та вул. Брацлавська, 20. Тривають роботи  в житлових будинках по вул. Академіка Павлова, 4, вул. 600-річчя, 70, вул. Привокзальна, 2/1 та вул. Стеценка, 46», - розповів директор департаменту житлового господарства Роман Фурман.

Читайте також