У Вінниці за підтримки депутатів Ігоря та Геннадія Ткачуків заасфальтовано ділянку дороги по вул. Р. Скалецького
10:35 27.09.2018
252

В рамках «Програми економічного і соціального розвитку м. Вінниці на 2018 рік» на умовах співфінансування з мешканцями в мікрорайонах міста проводяться капітальні ремонти дорожнього покриття.

Нещодавно завершився ремонт ділянки дороги по вул. Р. Скалецького (від будинковолодіння №65 до перехрестя з вул. Кн.Коріатовичів). 70% ремонтних робіт було профінансовано за рахунок коштів міського бюджету, а решту – 30% зібрали місцеві мешканці. Частину необхідної суми у вигляді спонсорської допомоги надали народний депутат України Геннадій Ткачук та депутат Вінницької міської ради Ігор Ткачук.

Коли до нашої громадської приймальні звернулись місцеві мешканці з проханням допомогти з ремонтом дороги, ми з братом надали грошову допомогу. Ініціативність вінничан заслуговує на глибоку повагу, адже саме завдяки активним громадянам, які хочуть зробити своє місто кращим, та ефективній роботі міської влади, Вінниця оновлюється та розвивається, - зазначив нардеп Геннадій Ткачук.

Як розповів депутат Вінницької міської ради Ігор Ткачук, на замовлення департаменту комунального господарства і благоустрою навесні цього року було проведено розбивку на місцевості, топографічну зйомку та виготовлено проектно-кошторисну документацію на асфальтування дорожнього покриття ділянки вул. Р. Скалецького.

Ремонтні роботи, які розпочалися на початку вересня, було здійснено досить оперативно. Тепер Вінниця має ще одну заасфальтовану вулицю. Якщо говорити по місту в цілому, то за перше півріччя поточного року у Вінниці на умовах співфінансування з мешканцями в мікрорайонах приватної забудови міста проведено капітальний ремонт дорожнього покриття 12 вулиць. Загалом у Вінниці протягом першого півріччя 2018 року виконано поточний ремонт дорожніх покриттів на ділянках 145 вулиць загальною протяжністю 43,4 тис.м2, тротуарів – 0,6 тис.м2, - розповів Ігор Ткачук.

Родину Ткачуків знають у Вінниці не лише як відомих політиків, але і як благодійників та меценатів. До їх громадської приймальні постійно звертаються люди з проханням про допомогу у вирішенні різних питань. Звернення стосуються виділення матеріальної допомоги, облаштування прибудинкових територій тощо.

Нагадаємо, депутати надали спонсорську допомогу на облаштування двох спортивних майданчиків у мікрорайоні «Нові П’ятничани» - міні-футбольного поля та баскетбольного майданчика. Також з Благодійного фонду Геннадія Ткачука було виділено кошти на прибання та встановлення лавок у дворі одієї з багатоповерхівок по вул. Кн. Коріатовичів.

Крім того, родина Ткачуків долучається до різних культурних проектів, а також до благодійних акцій, спрямованих на підтримку хворих дітей, громадян з обмеженими фізичними можливостями, обдарованої молоді, військовослужбовців.

 
Читайте також