Завдяки підтримці родини Ткачуків у Вінниці з’явилися нові спортивні майданчики
11:33 15.08.2017

Мешканці вінницького мікрорайону «Нові П’ятничани» тепер мають місце для активного відпочинку.

Нещодавно тут відкрились одразу два спортивні майданчики: міні-футбольне поле та баскетбольний майданчик.

Їх було побудовано за сприяння народного депутата України Геннадія Ткачука та депутата Вінницької міської ради Ігоря Ткачука. На будівництво даних спортивних майданчиків від депутатів була виділена спонсорська допомога.

За словами меценатів, по можливості вони завжди долучаються до подібних проектів, адже це є внеском у забезпечення молоді цікавим і корисним дозвіллям.

- Ми всі зацікавлені в тому, щоб городяни, а особливо підростаюче покоління, вели здоровий спосіб життя. Будівництво спортивних майданчиків – це чудова ініціатива, і ми не могли її не підтримати. Коли я бачу усміхнених людей та щасливих дітей, які будуть проводити тут свій час, розумію, що це і є найкраща нагорода за нашу допомогу, - зауважив депутат Вінницької міської ради Ігор Ткачук.

Як зазначає, нардеп Геннадій Ткачук, це не єдиний захід, на який була виділена спонсорська допомога.

- До нашої депутатської приймальні регулярно звертаються люди з проханням про виділення коштів на ті чи інші потреби. Часто прохання громадян стосуються допомоги в облаштуванні дитячих майданчиків та впорядкування прибудинкових територій. Так, з мого благодійного фонду нещодавно було виділено кошти на прибання та встановлення лавок у дворі одієї з багатоповерхівок на вул. Князів Коріатовичів. Наразі ведеться робота по закупівлі цих лавок, і вже скоро вони будуть встановлені, - розповів Геннадій Ткачук.

Читайте також