Сьогоднi в рамках розробки Маркетингової стратегiї Вiнницi вiдбулась творча зустрiчi на тему: «Проекти нового образу мiста». Вона пройшла у форматi «Вiдкритий простiр» у примiщеннi Вiнницької центральної мiської бiблiотеки iм. I.В. Бевза. Учасники заходу представили та обговорили iдеї для майбутнiх проектiв по створенню iмiджу Вiнницi. Основна iдея проектiв: Вiнниця – iнновацiйне, толерантне, збалансоване та гармонiйне мiсто, - повiдомляє прес-служба Вiнницької мiської ради.

Проект «Партнерство для розвитку мiст» (ПРОМIС), який реалiзується за iнiцiативи i пiдтримки Канади, та Вiнницька мiська рада запросили креативних та активних вiнничан долучитися до створення бренду Вiнницi  та згенерувати iдеї проектiв з промоцiї Вiнницi. 21 березня пройшла творча зустрiчi на тему: «Проекти нового образу мiста» у форматi «вiдкритий простiр».

Вiдкритий простiр – це креативний метод дискусiй в групах, який застосовується для стратегiчного розвитку та пошуку рiшень у проблемних ситуацiях. Учасники заходу пропонували iдеї та теми для можливих майбутнiх проектiв щодо створення позитивного iмiджу Вiнницi. Пiсля цього – обговорювали у малих групах. В проектах учасникiв мала бути вiдображена iдея того, що Вiнниця – мiсто стiйкого лiдерства, iнновацiйне, толерантне, збалансоване та гармонiйне.

«Сьогоднiшнiй захiд є дуже важливим для мiста. Вiн проходить у рамках розробки Маркетингової стратегiї Вiнницi, над якою ми зараз працюємо. Ми запросили вiнничан i зробили вiдкритий простiр щоб вони могли долучитись до обговорення майбутнього бренду нашого мiста. Адже зараз все стрiмко розвивається, впроваджуються передовi технологiї, i наше мiсто також рухається вперед. Воно повинне вiдзначатись унiкальними можливостями та мати свiй власний бренд, зрозумiлий не лише вiнничанам, а й взнаваний по всiй Українi та за її межами», – каже директор департаменту економiки i iнвестицiй Вiнницької мiської ради Вiталiй Погосян.

«Одна з iнiцiатив, якi проект ПРОМIС реалiзовує у Вiнницi, – це допомога у розробцi та формуваннi Маркетингової стратегiї мiста Вiнницi, вiзуалiзацiї бренду. Сьогоднiшнiй захiд присвячений обговоренню та пошуку iдей, якi дали б можливiсть краще брендувати Вiнницю. На сьогоднi сформовано концепцiю Вiнницi як мiста стiйкого лiдерства, iнновацiйного, толерантного, мiста збалансованого розвитку, триває робота над створенням бренду», – каже головний експерт проекту ПРОМIС Iгор Лєпьошкiн.

«Я дуже рада бачити сьогоднi стiлькох людей, яким не байдуже майбутнє Вiнницi. Я працювала у бiльш нiж 60 мiстах 12 країн свiту i я бачу, що у вашого мiста є багато можливостей. Вiнниця має багато ресурсiв, цiкаву iсторiю та культуру, це дуже зелене i комфортне мiсто, у якому живе багато талановитих людей. Завдання бренду – поєднати всi тi рiзноманiтнi аспекти у єдиний образ мiста», – зазначила представник проекту ПРОМIС Кейдi Ворд.

Читайте також